SPATAGET

på SKÖNHETSBANKEN

Ansiktsbehandling & Massage

Ansiktsbehandlingar

Boka en ansiktsbehandling! Det är välgörande för huden och avkopplande för kropp o sinne. I alla ansiktsbehandlingar använder jag mig av rena, naturliga, ekologiska produkter som är utformade att hjälpa och stötta hudens egna unika funktion och uppbyggnad. Dessa ekologiska produkter är fria från mineraloljor och siliconer och parabener. Varje ansiktsbehandling ska vara en upplevelse av avkoppling och renhet och produkter blir valda efter din hudtyp och dina önskemål. Uppge gärna vad du vill ha för effekt och resultat av din behandling och om du vill få hjälp att välja ut produkter efter din hudtyp. I behandlingen använder jag mig av produkter från ekologiska svenska MARIA ÅKERBERG och M Picaut, båda flerfaldiga prisvinnare i organic awards genom åren.  

Klicka här för att boka tid

Behandlingsmeny:
Ansiktsbehandling Quick Fix      


Återfuktande, lugnande och utslätande ansiktsbehandling när du vill ha en lite kortare men effektiv ansiktsbehandling.

Dubbel rengöring med varma handdukar, fuktgivande och reparerande serum x 2, lugnande utslätande antiwrinkle-algmask.

Utförs med ekologiska produkter från M Picaut.


30 min                                                                    630 kr


Ansiktsbehandling Spa


Här får du basen i ansiktsbehandling: dubbelrengöring, ansiktsvatten, peeling, ansiktsmask, serum, olja och avslutningsvis massage med dagkräm och ögonkräm. I behandlingen används produkter efter din hudtyp och efter den effekt du vill ha av behandlingen- mjukgörande för torr hy eller renande/balanserande för en oren hy eller lugnande för en stressad och reaktiv hy.

45 min

650 kr

Ansiktsbehandling Spa Lyx


Här får du en lite längre behandling med dubbelrengöring, ansiktsvatten, peeling, ansiktsmask, serum, ansiktsolja, formning av ögonbryn, massage med dagkräm och avslutningsvis en skön hårbottens och skalp massage.

60 min

800 kr

 M Picaut Ekolyx signaturbehandling


M Picaut swedish skincare är en exklusiv ekologisk hudvårdsserie. Den är Sveriges mest internationellt prisbelönta hudvårdsserie och passar alla hudtyper. Följande ingår utvalt efter just din huds behov. Dubbelrengöring, peeling, M Picaut sköna och djupgående och avkopplande signaturmassage för ansikte, dekolletage och nacke framtagen för att aktivera, lyfta och balansera din hud samt ge optimal lyster. Massagen utförs med serum och mask därefter en exklusiv peeloffmask , avslutande ansiktscreme och ögoncreme. Huden blir ordentligt återfuktad med fina resultat på rynkor och fina linjer, hudtonen förbättras och eksem och utslag backar och bleknar.


75 min

 1095 kr

Klassisk Ansiktsbehandling


Den klassiska ansiktsbehandlingen passar alla där huden både blir rengjord och vårdad på djupet. Här får du hjälp med dubbelrengöring, ansiktsvatten och peeling, ångbehandling med vapozon  med efterföljande portömning - komedoner (vita och svarta pormaskar) tas bort. Om du har milier (små vita kulor under huden) kan du även få hjälp att ta bort dessa med lancett. Ansiktsmask och avslutningsvis serum, ansiktsolja,dagkräm och ögonkräm anpassade efter hudtyp.

90 min

1150 kr

Ansiktsbehandling med AHA pensling och intensiv serum

-AHA - C-vitamin -Clearing eller Antirouge


Här får du först hjälp med dubbelrengöring och ansiktsvatten. AHA peeling penslas på huden. AHA av naturlig mjölksyra är revitaliserande, milt peelande samt stärker kollagenfibrerna i huden. Huden nyskapas vilket medför att åldersfläckar, rynkor och ärr blir mindre markerade. Huden känner igen detta kroppsegna ämne som hjälper huden att bevara fukt. Efter AHA pensling masseras valfritt intensiv serum som antingen kan vara fuktgivande, rengörande och balanserande mot acne, uppljusande på pigmenteringar, energigivande c-vitamin för trött och grå hud eller stärkande för ytliga blodkärl, röd hud och rosacea. Du får lämplig ansiktsmask och därefter anpassade hudprodukter med ansiktsolja, dag- och ögoncreme.


AHA: Motverkar oren hud och har en sammandragande effekt på stora porer. Stärker kollagenfibrerna .Åldersfläckar, rynkor och ärr minskar.

C-vitamin: Förbygger hudens åldrande. Förbättrar hudens lyster och spänst. Bra vid mild acne. En energi kick för trött hud. Bra före och efter solsäsong. Passar alla hudtyper utom citrusallergiker.

Clearing: En inflammationshämmande behandling som passar vid accne.

Antirouge: Fuktgivande och förbygger och motverkar ytliga blodkärl, passar vid rosacea.


Obs! Efter denna behandling är det viktigt att huden inte utsätts för sol på minst 24 timmar då huden blir extra ljuskänslig av AHA syran.

45 min 

695kr

Den här behandlingen kan vara lämplig att göra som en kur behandling på 5 ggr med en vecka mellan behandlingarna. Sista behandlingen får du då till 50 %

Pure Cell treatment


Maria Åkerberg är först i världen med att lansera en ansiktsbehandling innehållande levande stamceller från växtriket. Stamcellerna kommer från rosenrot och har en uppbyggande förmåga på alla hudtillstånd. Cellerna används dels i ansiktsmask och dels i ansiktsmassage. Omedelbart ser man en ökad lyster i huden och på längre sikt får huden hjälp med ökad elasticitet och nyskapande av huden.

Behandlingen är lämplig att göra ca 4 ggr/år -när du vill förse huden med den bästa näringen för huden.

Bra att känna till: Efter denna behandling blir du solkänslig i 24 h efteråt eftersom en AHA peeling ingår i behandlingen.

Tips! Boka gärna till en extra alg mask för extra fukt och näring eller välj till face liftmassagen för extra lång och stärkande massage.  

75 min

1595 kr 

Microneedling


Microneedling är idag en väldigt populär behandlingsmetod inom hudföryngring. Behandlingen utförs med en professionell elektrisk Powerlite Needle Pen. En avancerad micronåls-behandling som ,med hjälp av 12 sterila nålar, stimulerar huden på olika sätt för att öka hudens egen produktion av kollagen och därmed minska t.ex fina linjer och slapp hud, förbättra ärr mm.

Aktiva ämnen slussas ned genom de microkanaler som bildats, samtidigt sker en naturlig reaktion då kroppen vill reparera skadan; det är då tillväxtfaktorer frigörs och celler i huden börjar producera nytt kollagen.

Med microneedling kan man bland annat förbättra hud strukturen och minimera: fina linjer, rynkor, acneärr och operationsärr, hudbristningar och pigmenteringar.

Många ser resultat redan efter första behandlingen. Mer varaktiga resultat kommer att ske efter 3-6 behandlingar med 4-6 veckors mellanrum. Eftersom kollagenåterbildning är en relativt långsam process så ses full effekt efter ca 4-6 månader.

Ca 60 min

Pris för en behandling 1495 kr

Kurpris: Vid var 5:e behandling erhålls 20% rabatt när behandlingarna bokas under ett år.


Du kan inte boka om du har något av följande: diabetes, blödarsjuka, hudcancer, inflammerad hud /acne, sår, blåmärken eller tatueringar, om du är gravid eller ammar, om du äter blodförtunnande eller vissa läkemedel-rådfråga alltid din läkare vid minsta tveksamhet.

Åldersgräns 18 år.

Efter din behandling är du röd i huden som har behandlats och det kan kännas hettande som solsveda- detta är en naturlig reaktion och brukar lägga sig efter 1-2 dagar. Du får med dig efter efter-behandlingsråd vid din behandling.

Facelift ansiktsmassage


Facelift ansiktsmassage är en unik metod med en kombination av beprövade traditionella japanska och indiska tekniker samt akupressur, som förfinats och anpassats till modernt västerländskt tänkande. Facelift ansiktsmassage kan förbättra din hy, förhindra och förminska rynkor och åldersfläckar i ansiktet. Den ger dessutom en djupavslappning som får dig att komma i balans och må allmänt bättre. Facelift ansiktsmassage kan: - öka blodcirkulationen och syresättningen vilket ger huden en friskare lyster - stärka ansiktsmusklerna och bidra till att förebygga/förbättra slapp hud och fina linjer - reparera och balansera tillståndet i huden, vilket fördröjer ålderstecken - lösa upp muskelspänningar och skänka djup avslappning - stimulera och skapa balans i nervsystemet som förbättrar den allmänna hälsan och har en positiv inverkan på utseendet - förbättra det lymfatiska flödet och transportera bort gifter från huden.

45 min 

630 kr Pure cell treatment och facelift ansiktsmassage


Den här behandlingen bokar du när du vill ha en riktigt lång och skön ansiktsbehandling med den bästa näringen för huden med pure cell treatment och en efterföljande facelift ansiktsmassage- en kombination av det  bästa från väst och öst. Det här är en riktig "top of the line" behandling som känns och gör gott.

110 min

1995 kr

Långa Lyxiga Ansiktsbehandlingen


Detta är en längre klassisk ansiktsbehandling som innehåller portömning och avslappnande och avstressande massage. Massagen förbättrar hudens spänst och elasticitet. Huden får bättre lyster och fukthalt. Här får du en underbar lyxig och lugnande alg peeloff ansiktsmask, "gummi-mask", som får ligga på huden i ca 20 min. Det ingår rengöring, peeling, portömning, fuktmask, formning av ögonbryn, massage av axlar, nacke, hals och dekolletage, dagkräm och ögonkräm, samt en skön hårbottens- och skalpmassage.

ca 120 min 

1695 kr

Fransar och bryn


Plockning av ögonbryn

Färgning av ögonbryn

Färg och plockning ögonbryn

Färgning av ögonfransar

Färg av fransar & bryn

Färgning fransar, bryn och plockning från 220 kr/15 min

200 kr

290 kr

330 kr

400 kr

460 kr 


Som tillval i samband med en bokad ansiktsbehandling

110 kr

110 kr

190 kr

220 kr

270 kr

340 kr 

Vaxning 


Vaxning 

Vaxning 

Vaxning 

Vaxning     

220 kr/15 min


15 min - motsvarar antingen: ansikte, armhålor eller bikinilinje

30 min - motsvarar antingen: armar eller halva ben

45 min - motsvarar helben eller halva ben och t-ex bikinilinje

60 min - motsvarar helben inkl. bikinilinje 


Obs! För att vaxningen skall vara effektiv så bör du inte ha smort in dig samma dag som vaxningen sker. Hårstrån som skall vaxas bör vara minst 4 mm för att fästa i vaxet och ryckas med vid borttagningen. Efter en vaxning är det normalt att huden blir rödprickig direkt efteråt och detta sitter vanligen i ca en dag (kan vara bra att veta så att man inte gör vaxning på t ex ben samma dag som man sedan skall gå barbent). Du bör inte utsätta huden för sol, bodyscrub eller insmörjning samma dag efter att du vaxat dig. För att undvika hår som växer inåt bör du regelbundet scrubba huden med start efter ca en vecka efter vaxning.

Tillval i samband med en bokad ansiktsbehandling:

Extra ansiktsmask alg peel off 

Extra massage,15 min 

Extra massage, 30 min           

Vaxning 15 min

215 kr

225 kr

450 kr

220 kr