SPATAGET

på SKÖNHETSBANKEN

Ansiktsbehandling & Massage

Kroppsvård och kurer

Unna dig det där lilla extra och skäm bort dig själv! Här hittar du sköna behandlingar ihopmixade till olika härliga kurpaket. Välj den kur som passar bäst och tag en paus för kropp och själ. Alla behandlingar kan självklart skräddarsys efter dina önskemål och behov.

Boka en kroppsvårdande behandling, kom ner i varv, koppla av och njut!

Klicka här för att boka tid

Behandlingsmeny:

Bodyscrub


Kroppen får en renande peeling. Döda hudceller och orenheter peelas bort. Huden stärks och stramas upp. Cirkulationen ökar och huden blir alldeles mjuk, silkeslen och väldoftande. Verkar förebyggande mot acne på överarmar och rygg.

Mycket bra behandling innan solsäsong eller solsemester för att få en jämnare solbränna.

45 min

695 kr


Saltscrub


En renande kroppspeeling som är mycket effektiv för dig som inte har känslig hud. Saltscruben är en ljuvlig kombination av havssalt, vegetabiliska och eteriska oljor. Saltkornen peelar effektivt bort döda hudceller och ojämnheter och efterlämnar huden mjuk och len. 

45 min

695 kr


Alg/Lerinpackning


Alg- och lerinpackning är en varm, rengörande och utrensande behandling. Behandlingen inleds med en torrpeeling av hela kroppen i syfte att öka cirkulationen. Därefter smörjs du in i en varm blandning av väldoftande örter, mineralrika alger och lera. Du packas in i värmefilt och handdukar och får vila medan inpackningen verkar. Under tiden kan du få massage i ansikte och hårbotten.

60 min

925 kr


Aromainpackning


Aromainpackning är en mjukgörade, avkopplande helkroppsinpackning som passar för torr hud.

Behandlingen inleds med torrpeeling av kroppen för att öka cirkulationen. Därefter får du välja en eterisk olja efter den doft som tilltalar dig eller efter den effekt som du vill att inpackningen skall ha. Hela kroppen smörjs varsamt in med varm olja och inpacknings-balm och du packas in i värmefilt och handdukar. Du får vila medan kroppen tillgodogör sig de väldoftande oljorna. Under tiden som du vilar kan du få skön ansikts- och hårbottensmassage.

45 min

725 kr


Fot-hand-och ansiktskur


Behandlingen startar med skön fotmassage och fötterna packas in i en mjukgörande inpackning. Händerna får därefter en uppmjukande massage, nagelband och naglar behandlas med en stärkande nagelolja och händerna får en fuktgivande inpackning. Ansiktet får en lätt rengöring och därefter får du njuta av en avslappnande massage i ansikte och hårbotten. Detta är behandlingen för kroppens utsatta delar som kan behöva få lite extra omsorg och skön massage.

60 min

800 kr


Topp till tå kuren


Behandlingen inleds med en fotinpackning.Därefter följer en avslappnande helkroppsmassage. Händerna får en inpackning och naglar och nagelband får en behandling med närande och stärkande nagelolja. Avslutningsvis får du sköna ansiktsbehandlingen Spa, plus en lyxig och lugnande algmask.

120 min  

1550 kr


Lilla Relaxkuren


Här får du först njuta av en  skön och avkopplande halvkroppsmassage för att komma ner i varv. Därefter fortsätter vi med ansiktsbehandlingen Spa.

60 min

1095 kr


Stora Relaxkuren


Här får du njuta av en avkopplande helkroppsmassage som får dig att komma ner i varv. Därefter fortsätter vi med ansiktsbehandlingen Spa med rengöring, peeling, ansiktsmask och massage.

90 min

1395 kr


Lilla Spakuren


Lilla Spakuren inleds med en renande helkropps bodyscrub. Därefter får du duscha och sedan fortsätter vi med en skön halvkroppsmassage med återfuktande bodylotion och kroppsolja.

90 min

1195 kr


Stora Spakuren


Stora Spakuren inleds med en renande helkroppsbodyscrub. Därefter får du duscha av dig och vi avslutar med en lugn och skön helkroppsmassage med återfuktande bodylotion och kroppsolja.

120 min

1475kr


Lyxiga Spakuren


Kuren inleds med en helkropps torrpeeling följt av en varm och mjukgörande alg och lerinpackning. Under tiden som inpackningen verkar får du njuta av ansiktsbehandlingen Spa Lyx med rengöring, peeling, ansiktsmask, formning av ögonbryn och därefter skön massage i ansikte och hårbotten. Efter en dusch avslutas kuren med en avkopplande helkropps aromamassage.

ca 2,5 tim

2150 kr