SPATAGET

på SKÖNHETSBANKEN

Ansiktsbehandling & Massage

Massage

Tag hand om dig själv- boka behandling! Massage kan dels vara en förebyggande insats för att hålla kroppen i god fysik. Massage kan också vara behandlande när problem har uppstått och rehabiliterande när kroppen behöver läkas. Massage kan också vara avkopplande och avstressande.

Det finns flera olika typer av massage, läs i behandlingsmenyn om de olika behandlingsformerna och välj den som passar dig bäst.

Massage räknas som friskvård och är därmed avdragsgill för företagare, läs gärna på skatteverkets hemsida om friskvård. Tag hand om dina anställda-boka massage! Du som har Epassi kan boka din massage och lösa in din friskvård här hos Baiba.

Klicka här för att boka tid

Klassisk massage

Klassisk massage är en djupgående massage som frigör spänningar i musklerna. Massagen innehåller strykningar, knådning och töjning. Massagen stimulerar cirkulationen, lindrar och mjukar upp musklerna. Den klassiska massage kan upplevas som lite "kraftigare",den hårdaste av massage teknikerna. En otränad person kan uppleva träningsvärk efter en klassisk massage -detta är ofarligt. Du får självklart välja intensitet på massagen om du tycker att det känns för mjukt eller för hårt - det är bara att säga ifrån!

Du väljer mellan rygg-nacke-och axlar, halvkroppsmassage eller helkroppsmassage.

30 min (t.ex rygg- nacke- och axlar)

45 min (rygg,nacke axlar eller halvkropp)

60 min (rygg-,halvkropp- eller kort helkroppsbeh.)

75 min (helkropp)

90 min (helkropp)

105 min (helkropp) 

530 kr

630 kr

795 kr

895 kr

1095 kr

1295 kr 

Aroma massage

Aroma massage är en lugn och mjukare massage med varm olja där man tillsätter eteriska oljor efter den effekt som man önskar eller efter den doft som man gillar. Aroma massage är bra när du inte vill ha så "kraftiga" massagegrepp utan lite mjukare massage. Valet av eterisk olja påverkar om behandlingen blir cirkulationshöjande, uppiggande, avslappnande, balanserande, kramplösande eller renande. Men man kan också låta doften avgöra valet av eterisk olja eller så väljer man utan en eterisk olja och får då en oljemassage.

30 min (halvkropp)

60 min (helkropp)

530kr

795 kr

Taktil massage

Taktil massage är en lugn och mjukare beröring av huden istället för massage av muskler. Passar mycket bra när man inte vill ha så kraftig massage utan en lugnare beröring- den mjukaste av massage teknikerna. I taktil massage ligger du varmt och skönt inbäddad och en kroppsdel i taget friläggs och masseras med olja. Taktil massage är en beröring som läker värkande kroppar och stressade själar. Massagen är väldigt avstressande och djupt avkopplande. Används numera i vård och omsorg med goda resultat.

30 min (halvkropp)

60 min (helkropp)

530 kr

795 kr

Massage med heta stenar

Vid massage med heta stenar får du njuta av en helkroppsmassage med heta stenar. Heta stenar placeras ut över kroppens energi punkter. Värmen i stenarna når ner på djupet och löser upp spänningar. Värmen i kombination med massagen gör att behandlingen upplevs som mycket djupt avkopplande och lugnande. Gillar du värme och massage är detta behandlingen för dig!

75 min

995 kr


Massage och muskeltöjning

Här får du först 45 min klassisk massage av rygg,nacke axlar och baksida ben och därefter hjälper jag till med 15 min muskeltöjning/stretching. En perfekt kombination när du behöver massage och även behöver få hjälp att töja på stram muskulatur- vi fokuserar mest på rygg, höfter och benmuskler vid muskeltöjningen. Du kan få med dig tips på vilka muskler som du själv behöver jobba vidare med. 

60 min

795 kr