SPATAGET

på SKÖNHETSBANKEN

Ansiktsbehandling & Massage

Massage

Tag hand om dig själv- boka behandling! Massage kan dels vara en förebyggande insats för att hålla kroppen i god fysik. Massage kan också vara behandlande när problem har uppstått och rehabiliterande när kroppen behöver läkas. Massage kan också vara avkopplande och avstressande.

Det finns flera olika typer av massage, läs i behandlingsmenyn om de olika behandlingsformerna och välj den som passar dig bäst.

Massage räknas som friskvård och är därmed avdragsgill för företagare, läs gärna på skatteverkets hemsida om friskvård. Tag hand om dina anställda-boka massage!

Klicka här för att boka tid

Klassisk massage

Klassisk massage är en djupgående massage som frigör spänningar i musklerna. Massagen innehåller strykningar, knådning och töjning. Massagen stimulerar cirkulationen, lindrar och mjukar upp musklerna. Den klassiska massage kan upplevas som lite "kraftigare",den hårdaste av massage teknikerna. En otränad person kan uppleva träningsvärk efter en klassisk massage -detta är ofarligt. Du får självklart välja intensitet på massagen om du tycker att det känns för mjukt eller för hårt - det är bara att säga ifrån!

Du väljer mellan rygg-nacke-och axlar, halvkroppsmassage eller helkroppsmassage.

30 min (t.ex rygg- nacke- och axlar)

45 min (rygg,nacke axlar eller halvkropp)

60 min (rygg-,halvkropp- eller kort helkroppsbeh.)

75 min (helkropp)

90 min (helkropp)

105 min (helkropp) 

525 kr

625 kr

790 kr

890 kr

1050 kr

1250 kr 

Aroma massage

Aroma massage är en lugn och mjukare massage med varm olja där man tillsätter eteriska oljor efter den effekt som man önskar eller efter den doft som man gillar. Aroma massage är bra när du inte vill ha så "kraftiga" massagegrepp utan lite mjukare massage. Valet av eterisk olja påverkar om behandlingen blir cirkulationshöjande, uppiggande, avslappnande, balanserande, kramplösande eller renande. Men man kan också låta doften avgöra valet av eterisk olja eller så väljer man utan en eterisk olja och får då en oljemassage.

30 min (halvkropp)

60 min (helkropp)

525 kr

790 kr

Taktil massage

Taktil massage är en lugn och mjukare beröring av huden istället för massage av muskler. Passar mycket bra när man inte vill ha så kraftig massage utan en lugnare beröring- den mjukaste av massage teknikerna. I taktil massage ligger du varmt och skönt inbäddad och en kroppsdel i taget friläggs och masseras med olja. Taktil massage är en beröring som läker värkande kroppar och stressade själar. Massagen är väldigt avstressande och djupt avkopplande. Används numera i vård och omsorg med goda resultat.

30 min (halvkropp)

60 min (helkropp)

525 kr

790 kr

Massage med heta stenar

Vid massage med heta stenar får du njuta av en helkroppsmassage med heta stenar. Heta stenar placeras ut över kroppens energi punkter. Värmen i stenarna når ner på djupet och löser upp spänningar. Värmen i kombination med massagen gör att behandlingen upplevs som mycket djupt avkopplande och lugnande. Gillar du värme och massage är detta behandlingen för dig!

75 min

990 kr


Lymfmassage

Lymfsystemet är en viktig del av kroppens cirkulations- och reningssystem, det fungerar som både avlopp och reningsverk.Det är ett eget system som går parallellt med venerna och transporterar bort 20% av den den vätska som hjärtat pumpat ut.

Lymfmassage förbättrar lymfsystemets förmåga att ta bort slaggprodukter, inflammationsämnen och vätska ur kroppen.

Lymfsystemet är en viktig del av kroppens naturliga immunförsvar. Ett välfungerande lymf-flöde ger ett bra immunförsvar.


Lymfmassage är en mjuk behandlingsmetod med fokus på huden och bindväven där man jobbar med djupandning, tryck och strykningar i lymfsystemets riktning. Skador i form av ärr och svullnad arbetas lite extra med för att "lossa" eventuella blockeringar som hindrar flöde- detta kan ibland kännas lite mera.

Under Lymfmassage stimuleras överskottsvätska och slaggprodukter att transporteras ut genom kroppen på ett effektivt sätt.

Denna massage passar alla men speciellt för dig som känner svullnad i kroppen, tyngdkänsla i armar eller ben, domningar, trötthet, har svårt att minska i vikt, eller har återkommande förkylningar.

Har du opererat bort lymfkörtlar i samband med cancer kan denna massage göra stor skillnad för att minska dina ödem.

Det kan vara lämpligt att du tar ca 4-5 behandlingar (1ggr/v) för att få effekt och därefter regelbundet anpassat efter ditt behov.

90 min

120 min

1050 kr 

1450 kr 


Massage och muskeltöjning

Här får du först 45 min klassisk massage av rygg,nacke axlar och baksida ben och därefter hjälper jag till med 15 min muskeltöjning/stretching. En perfekt kombination när du behöver massage och även behöver få hjälp att töja på stram muskulatur- vi fokuserar mest på rygg, höfter och benmuskler vid muskeltöjningen. Du kan få med dig tips på vilka muskler som du själv behöver jobba vidare med. 

60 min

790 kr